Registratie Retailbeurs Utrecht 13 t/m 15 september

Zie, voel en proef de nieuwste retailontwikkelingen tijdens de Retailbeurs Utrecht

Altijd vooroplopen met je assortiment? Van 13 tot en met 15 september ontdek je de laatste trends en kun je direct de nieuwste collecties inkopen van vele merken tijdens de najaarseditie van de Retailbeurs Utrecht. 

Laat je verrassen door de laatste trends op het gebied van Jewels & Watches, Fashion & Lifestyle en Kitchen & Dining. Elke branche vult een eigen mooie verdieping. Zie, voel en proef de nieuwste retailontwikkelingen en laat je inspireren door de ruim honderd exposerende leveranciers en het ruime aanbod aan topmerken die zij vertegenwoordigen. Bij Retailbeurs Utrecht vind je alles wat je nodig hebt om vooruit te lopen op wat jouw klanten vragen. 

In verband met COVID-19 en de veiligheid van onze bezoekers, zijn er tijdsloten toegevoegd aan de registratie. Als je graag de hele dag naar Retailbeurs Utrecht wilt komen of ook een andere etage wilt bezoeken, dan kan dit natuurlijk! Hiervoor kun je je nogmaals registreren. Meer informatie over de voorzorgsmaatregelen met betrekking tot COVID-19 vind je via trademart.nl/veiligzakendoen.

We ontmoeten je graag op de Retailbeurs! Hét event voor retail Benelux.
Trade Mart 50 jaar de tijd vooruit. COME & SEE IT

De najaarseditie van de Retailbeurs Utrecht vindt plaats op 13, 14 en 15 september 2020.

OPENINGSTIJDEN VOOR BEZOEKERS
Zondag 13 september 09.30 – 19.00 uur
Maandag 14 september 09.30 – 19.00 uur
Dinsdag 15 september 09.30 – 17.00 uur

PLATTEGROND