Trade Mart Utrecht
07 mei 2020

Trade Mart Utrecht vanaf 11 mei weer geopend

Goed nieuws: de Fashion & Lifestyle etage van Trade Mart Utrecht is vanaf volgende week weer geopend! Vanaf maandag 11 mei kunnen retailers iedere week hun assortiment weer aanvullen met producten van vertrouwde én nieuwe merken.

Let op: de Kitchen & Dining etage is voorlopig nog gesloten.

Nog niet in het bezit van een ticket? Registreer je dan gratis voor toegang tot de inkoopmaandagen.


Voorzorgsmaatregelen

Uiteraard staat de veiligheid van alle exposanten, bezoekers en medewerkers voorop. Daarom hebben we een aantal voorzorgsmaatregelen getroffen:

  • We beperken het aantal bezoekers op de beursvloer tot 1 persoon per 10 vierkante meter. Mogelijk word je gevraagd om buiten te wachten als het maximum aantal bezoekers bereikt is.
  • Houd tijdens het winkelen minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Op diverse plekken is desinfecterende gel aanwezig om je handen te desinfecteren.
  • In het Jaarbeurs gebouw zullen toiletten, klinken, deuren, trapleuningen en liftknoppen met grote regelmaat worden gereinigd. Bovendien reinigen we voorwerpen zoals pinapparaten en scanners extra vaak.
  • Er mag maximaal 1 persoon tegelijk op het toilet aanwezig zijn.
  • Op de beursvloer zijn transparante plexiglasschermen opgehangen bij de entree van etage 2.
  • Met tape staat aangegeven welke route er gevolgd dient te worden.
  • In de lift is maximaal 1 persoon toegestaan. Je kunt ook met de trap naar de 2e etage. Het trappenhuis bevindt zich naast de lift.
  • Exposanten nemen in hun stand hun eigen voorzorgsmaatregelen.


Veelgestelde vragen

Wat zijn de openingstijden?
Trade Mart Utrecht is elke maandag geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Zijn de Kitchen & Dining en Jewels & Watches etages ook geopend?
Vooralsnog openen we alleen de deuren van de Fashion & Lifestyle etage. De Kitchen & Dining etage is voorlopig gesloten, hierover volgt binnenkort meer informatie. Jewels & Watches is pas weer tijdens de Retailbeurs van 13 t/m 15 september geopend. Een actueel overzicht van alle inkoopdagen vind je in de kalender.

Zijn alle exposanten aanwezig?
Vrijwel alle stands op de Fashion & Lifestyle etage zijn geopend. Oozoo is voorlopig gesloten en Butik Batik zal alleen op 11 mei niet geopend zijn.

Is er catering beschikbaar?
Nee, onze horecavoorzieningen zijn gesloten. Er zijn op aangewezen plekken wel zitplaatsen beschikbaar.

Mag ik met meerdere personen komen?
We adviseren je om met maximaal 2 personen te komen.

Hoe kom ik bij Trade Mart Utrecht?
Alle informatie over de bereikbaarheid vind je hier. Let op: P3 is momenteel lastiger bereikbaar. We adviseren je daarom om gebruik te maken van de overige parkeerterreinen. Trade Mart is toegankelijk via de draaideuren bij de hoofdingang van het Beatrixgebouw aan de Croeselaan.

Mijn vraag staat hier niet tussen.
Indien je vragen hebt over je bezoek aan Trade Mart Utrecht, kun je telefonisch contact met ons opnemen via 030 295 5911. Je kunt je vraag ook mailen naar info@jaarbeurs.nl


Actuele informatie over het coronavirus

We volgen het advies en de richtlijnen van de overheid en het RIVM op de voet. De meest actuele informatie rondom het coronavirus vind je op de website van het RIVM.