Praktische informatie deelnemers Trade Mart

Algemeen
De toegangspassen zijn voor jou als exposant en jouw medewerkers. Deze passen zijn een doorlopend toegangsbewijs tot Trade Mart. Ook geven deze passen voor exposanten op vastgestelde tijden toegang tijdens de inrichtings- en ontruimingsperioden van speciale evenementen. Een toegangspas voor exposanten is strikt persoonlijk.

Trade Mart toegang
Trade Mart is niet vrij toegankelijk zonder geldige toegangspas.

Je ontvangt binnen het deelnamepakket:

 • 1 Combipas voor toegang en parkeer mogelijkheid 365 dagen per jaar op de parkeerterreinen van Jaarbeurs.
 • 2 Toegangspassen voor jouw medewerkers.

Parkeren
Extra combipassen zijn aan te vragen bij de centrale receptie van het Beatrixgebouw.

De factuur zul je ontvangen via projectadministratie.

Toegangspassen
Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een aantal gratis extra toegangspassen voor jouw medewerkers aan te vragen bij jouw accountmanager. Om veiligheidsredenen verzoeken wij je het exact benodigde aantal kaarten te bestellen. De passen blijven de gehele contractperiode geldig en worden niet tussentijds vervangen.

Nodig relaties uit
Je kunt jouw relaties gratis toegang bieden tot Trade Mart. Dit kan middels digitale inschrijving op onze website. Tevens kun je onderstaande link delen via jouw eigen mailings of social kanalen:

http://trademart.summit.nl/trademartregistratie/homeEvents.aspx?invitation=eventsTM

Je ontvangt van ons voor de Retailbeurs (voor- en najaar) een mail met de verschillende marketing en uitnodigingsmogelijkheden.

Toegangsprocedures

 • De exposantenpas is tijdens de collectieve beursdagen voor jouw eigen etage(s) geldig vanaf één uur voor openingstijd tot één uur na sluitingstijd. Tussen 10.00 en 17.00 uur kun je ook de overige etages bezoeken. De entree naar de 2e etage is elke maandag open van 10.00 tot 17.00 uur.
 • Buiten beursdagen kun je tussen 8.00 en 18.00 uur jouw eigen beursvloer op via de deuren op de roltrappenhal, buiten deze tijden via de lift bij de beveiligingsloge aan de Mineurslaan.
 • Wil je tussen 18.00 en 22.00 uur of in het weekend naar jouw stand, dan moet je vooraf een overwerkvergunning aanvragen bij onze afdeling Customer Service.

Plattegrond Retailbeurs
Ben je benieuwd welke retailers allemaal op de afgelopen editie van de Retailbeurs stonden? Download de plattegronden via onderstaande button! De nieuwe plattegronden volgen spoedig.

Overwerkvergunning

 • Je kunt hiervoor een aanvraag indienen bij Customer Service door een mail te sturen o.v.v. bedrijfsnaam, contactpersoon, standnummer en gewenste datum en tijd.
 • Jouw aanvraag wordt vervolgens doorgestuurd naar de afdeling Safety & Traffic en je ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail.
 • Je kunt je op het afgesproken moment melden bij de Beveiligingsloge in het Beatrix Gebouw (Mineurslaan). De medewerkers ter plaatse zullen je vervolgens toegang verlenen tot de beursvloer.
 • Wij adviseren je de bevestigingse-mail te printen en mee te nemen wanneer je je meldt bij de Beveiligingsloge.
 • Overigens heb je tijdens de op- en afbouwperiode van de Trade Mart events geen overwerkvergunning nodig.
 • Exposanten van Jewels & Watches (1e etage) kunnen buiten officiële beursdagen alleen hun beursvloer op via de goederenlift en ná melding bij de beveiligingsloge. Met andere woorden volgens bovenstaande procedure, afhankelijk van het tijdstip al dan niet met vooraanmelding door middel van een overwerkvergunning.
 • De toegangspas is bestemd voor toegang tot de etage waar jouw stand staat. Indien je een andere etage bezoekt, buiten eventdagen en/of beurstijden, dien je je op verzoek van de beveiliging te kunnen legitimeren.
 • Buiten beursdagen heb je alleen toegang met een toegangspas voor exposanten. Mocht jij, of één van jouw medewerkers de pas toch vergeten zijn, dan is er niet direct nood aan de man. Tijdens kantoortijden kun je je melden bij de beveiliging. Die verifieert vervolgens bij jouw bedrijf of je wel of niet toegang krijgt tot de beursvloer. De beveiliging zal je vragen om een officiële legitimatie, de toegangspermissie is voorbehouden aan de beveiliging.
 • Kom je zonder een toegangspas buiten kantooruren, dan is toegang helaas niet mogelijk.

Verlies/diefstal
Bij verlies of diefstal van jouw combi- of toegangspas dient Customer Service direct te worden geïnformeerd.

Omschrijving deelnamebevestiging: locatiegegevens, tarieven en andere zaken

Tarieven

 • Tarieven en andere prijsafspraken
  Alle bedragen genoemd in de deelnamebevestiging zijn conform de door jouw ondertekende offerte. c.q. het ondertekende inschrijfformulier
 • Duur van de overeenkomst
  De duur van de overeenkomst en de ingangsdatum vind je op de pagina ‘bevestiging deelname’.

Locatiegegevens

 • Locatie
  Je vindt jouw locatie op de pagina ‘bevestiging deelname’ en op de bijgesloten plattegrond. Het eerste cijfer is de etage, de letter betreft het gangpad, de laatste drie cijfers jouw locatienummer.
 • Locatieafmetingen
  De afmetingen op de plattegrond zijn indicatief. Wij raden je aan om de werkelijke situatie ter plaatse op te meten.
 • Standontwerp
  Jouw standontwerp moet vooraf goedgekeurd worden door jouw accountmanager. Je kunt pas starten met de (ver)bouw na schriftelijke goedkeuring.
 • (Ver)bouwen
  In verband met stofoverlast mag je in de week voor iedere beursdag geen schuur-, zaag- en boorwerkzaamheden verrichten. Bouw en verbouwingen dienen van te voren besproken te worden met de accountmanager. Zie Bouwvoorschriften voor meer informatie.