Contact

BEREIKBAARHEID

Trade Mart is gesitueerd in het Beatrixgebouw van Jaarbeurs, in Utrecht. Het Beatrixgebouw is goed te bereiken met openbaar vervoer en auto.

OPENBAAR VERVOER

Het Beatrixgebouw ligt pal naast het Centraal Station Utrecht en is dus perfect te bereiken per trein. Volg vanaf het Centraal Station de borden ‘Jaarbeursplein’ en je staat binnen een paar minuten in het Beatrixgebouw.

Naast het Centraal Station ligt het busstation. Daar stoppen doorlopend bussen. Vanaf het station ben je binnen een paar minuten bij het Beatrixgebouw.

Plan hier je reis met openbaar vervoer.

AUTO

Kom je met de auto, volg dan vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB-borden met ‘Jaarbeurs’.

Let op: gemeente Utrecht voert werkzaamheden uit rondom Jaarbeurs. Bekijk het aangepaste advies rondom de bereikbaarheid en onze actuele plattegrond met aanrijroutes.

PARKEREN

Jaarbeurs beschikt over ruim 6.000 eigen parkeerplaatsen verdeeld over P1 tot en met P4 die 24/7 open zijn. Voor het Beatrixgebouw adviseren we je te parkeren op P1 en P3.

Het parkeertarief bedraagt €4,- per uur (of deel van het uur) voor de eerste 3 parkeeruren. Vanaf het 4e parkeeruur geldt het dagtarief van €16,50. Na 24 uur betaal je per dag. Bij het inrijden ontvang je een parkeerkaart. Hiermee kun je bij vertrek betalen bij een van de parkeerautomaten op het terrein of in het Beatrixgebouw.

Wist je dat je ook vooraf een parkeerplaats kan reserveren? Daarmee ben je altijd verzekerd van een plek en je bent voordeliger uit. Een online gereserveerde parkeerkaart kost namelijk €15,50.

In en rond Jaarbeurs zijn uiteraard voorzieningen aanwezig voor mindervaliden. Ook zijn er diverse elektrische oplaadpunten aanwezig.

PARK & RIDE

Een andere parkeertip is Park & Ride: makkelijk en goedkoop parkeren aan de rand van de stad en verder reizen met het openbaar vervoer. In de omgeving van Utrecht zijn meerdere stations met een Park & Ride-voorziening.

Contactgegevens


Jaarbeurs
Trade Mart Utrecht
Postbus 8500
3503 RM Utrecht
Tel: 030-295 59 11
E-mail: info@jaarbeurs.nl

Bereikbaar van ma t/m vrij 8.30 – 17.00 uur.

Contactformulier