Contact

BEREIKBAARHEID

Trade Mart Utrecht is gesitueerd in het Beatrixgebouw van Jaarbeurs, in Utrecht. Het Beatrixgebouw is goed te bereiken met het openbaar vervoer en de auto.

OPENBAAR VERVOER

Het Beatrixgebouw ligt pal naast het Centraal Station Utrecht. Volg vanaf het station de borden ‘Jaarbeursplein’ en je staat binnen een paar minuten in het Beatrixgebouw.

Naast het Centraal Station ligt het busstation. Vanaf daar ben je binnen een paar minuten bij het Beatrixgebouw.

Plan je reis met het OV

AUTO

Kom je met de auto? Volg dan vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB-borden met ‘Jaarbeurs’.

Let op: gemeente Utrecht voert werkzaamheden uit rondom Jaarbeurs. Bekijk het aangepaste advies rondom de bereikbaarheid en onze actuele plattegrond met aanrijroutes.

PARKEREN

Jaarbeurs beschikt over ruim 4.300 eigen parkeerplaatsen verdeeld over P1 tot en met P4 die 24/7 open zijn. Bij het inrijden ontvang je een parkeerkaart. Hiermee kun je bij vertrek betalen bij een van de parkeerautomaten op het terrein.

Parkeren op P1 of P3 kost € 4,- per uur en € 20,- per dag. Op P2 en P4 betaal je voor een dagkaart € 16,- of € 4,- per uur.

Meer informatie over parkeren

PARKEREN TIJDENS RETAILBEURS UTRECHT

Tijdens de Retailbeurs Utrecht geldt een aangepast parkeertarief voor bezoekers. Parkeer op één van de terreinen van Jaarbeurs (P1, P2, P3 of P4) en betaal een dagtarief van slechts 10 euro! Je koopt de parkeerkaart op de dag dat je Retailbeurs Utrecht bezoekt bij de receptie in het Beatrixgebouw op vertoon van je e-ticket of jaarkaart.

Contactgegevens


Trade Mart Utrecht
Jaarbeursplein
Postbus 8500
3503 RM Utrecht

Bezoekers
Tel: 030 295 5911
E-mail: info@jaarbeurs.nl

Exposanten
Tel: 030 295 2999
E-mail: service@jaarbeurs.nl

Bereikbaar van ma t/m vrij 8.00 – 17.00 uur.

Contactformulier