13 juli 2018

Chef in eigen keuken: gaar sous vide

Een zeer mals biefstukje, heerlijk gemarineerde groenten en intens zoete aardappeltjes. Vacumeer en gaar sous vide! Ontdek hoe en wordt chefkok in je eigen keuken.

Door je favoriete producten te kruiden en vacuüm te trekken houd je ze niet alleen tot vijf maal langer vers, de kruiden trekken ook nog eens heerlijk in het product. Zin in een mals gerecht? Leg de vacuüm verpakte ingrediënten in je sous vide apparaat en garen maar!

Doordat de producten voor langere tijd op een relatief lage temperatuur worden gegaard bereik je een super mals effect waardoor je niet alleen van de veel intensere smaken geniet, ook kleur, vitaminen en mineralen blijven beter behouden wanneer je producten vacumeert en sous vide gaart.

Op de Retailbeurs van 2 – 4 september vind je inspiratie over deze kooktrend. Natuurlijk ontdek je nog veel meer inspiratie en ontwikkelingen op het gebied van koken.

Come and taste it! Retailbeurs Utrecht 2-4 september

Floor Notten
IT &M

Passion for Food by IT&M